söndag 21 maj 2017

En helg till.

Så har en helg till gått. Det va en trevlig helg. Det började med att möta upp 13 på Lördags morgonen
Finn ett fel på bilden. Men eftersom herr larsson har tittat på det norska testet av cykelhjälmar och om man då släpper en hjälm från 20 meter ner  i betonggolvet så går den sönder men det gör inte toppluvan, alltså måste den va bättre att ha på sig.Lite roligare att cykla en mil bort och ta zoner nu när man kan assistera. Med det sagt så är Skultuna nu släckt.
Och samtidigt så dök det upp massa nya zoner i Västerås. Alltid dessa jävla nya zoner. Har inte släckt dom senaste till 51.
Hur kul är det där på kartan då?? Det är inte så att jag inte har varit där förut. Den placeringen va faktiskt riktigt bra.

Går med stormsteg mot 50000 tusen takes. Lite under 400 kvar. Och den tagningen ska vara på Torsdag eller Fredag. Dom dagarna måste också få något bra. Är riktigt dålig att turfa på dom dagarna.
Blev nyss utmanad av mattiasp74 i Juni månad. Det som står på spel är en öl på Julis turföl. Undrar vilken jag ska välja ;-) Fast nu går vi in i sommar månaderna och det är då jag turfar minst. Men jag säger aldrig nej till en tävling.

Tänk om hunden hämtar bollen för att den tror att människor gillar att kasta den???
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar