söndag 11 december 2016

LuciaTurf.

Ok då har LusseTurf 2016 gått av stapeln. Måste säga att vädret va underbart. Mycket snö.

Då kör vi igång, Rekord i antal Turfare 114 st. Mycket folk blir det. Nedräkning. Spänning. Kör.
Inann jag fortsätter, så tar vi min bedrift i denna upplaga. Gick ut hårt tog 5 zoner och sedan tillbaks till stugan. En hedrande 90:e plats.
Inte för att sticka ut hakan, men nästa år går jag all in. Fast först lite träning.
Och så mitt specialpris till plats nr 18 på listan gick till perrac igen. Andra året på raken. Jag tror han smygläser min blogg.

Folk börjar att hitta tillbaks. Och avnjöt lite glögg, kaffe och lusseturfbullar. Tyvärr så glömde jag att ta kort på Bäckby´s bullar (hihi), ska aldrig mer hända. Prisutdelning under pompa och blinkande träbitar, snyggt gjorda av birgittas (våran lilla pysseltant).
Och så den viktigaste bilden. Segrarna. Eller det va bara en vinnare. Som man säger, "second place is the first looser". Nä bra jobbat alla tre, eller alla 114. Ettan till vänster fuzzy, tvåan i mitten j-t och trean längst bort dahunter. Inte så långt bort, det är jimo, våran prisutdelare för han skulle inte kunna vinna detta även om han va ensam.  Ser fram mot nästa års upplaga.

Det viktigaste är inte att vinna, utan att alla andra förlorar.2 kommentarer:

  1. Måste erkänna att jag smygläser din blogg, men just denna detalj om 18:e plats hade jag missat så jag blev mäkta förvånad över att vinna ditt fina pris igen. Måste vara oerhört osannolikt! /Perrac

    SvaraRadera
  2. Jag tog en bild på de fina pepparkakorna och bullarna innan de slank ner :)

    SvaraRadera