torsdag 11 februari 2016

TurfÖl Västmanland.

Så va det dags för Turf Öl i Västmanland igen. Många dök upp denna gång. Men Westeras som hade krypavstånd denna gång lös med sin frånvaro. Uracing dök upp och fick motaga massa ryggdunkningar. Den tunnhåriga killen till vänster på bilden.
Han gick upp på andra plats i antal flest tagna poäng för en omgång. Bara squirrel som har fler.
Men vi har en annan idiot som tänker gå för guldet inom en snar framtid. Han har ett guld sen tidigare men då krävdes inte mer än lite över 700 000 tusen för den. Så får han lite mindre med jobb en månad så går han all in. Och då menar jag ALL IN. Och gör han det som han har sagt så kommer jag att börja tro på gud. Han kommer att bli min gud. Jag ska då offra en öl i hans kommande vinnarzon varje månad. Om han inte väljer att lägga zonen i Norberg.

Några andra som kom.
Från vänster. jonac (brons,brons), fiskelasse (guld) och squirrel (guld,guld,silver).

Sen har jag upptäckt att jag är lite slöare Ons,Tors o Fredag. Det ska det bli ändring på.
Liten kommentar om seriespelet denna omgång. Ser tufft ut med mycket tur kanske jag klara mig kvar. Men det visar sig. Mycket annat som ligger på nu.

Det bästa som hänt på länge.
Just nu har jag en lista på turfare från Robotics. Vi många fler men många ligger i vila så dom har jag struntat att ta med. Det tog ett tag innan jag fattade Goldeggs. Jag är ju kille och läser inte FAQ. :-)
Så restlessSwen han ta två stycken. Men nu jävlar.

Jag är extremt tålmodig, förutsatt att jag i slutändan får min egen vilja igenom.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar