tisdag 19 januari 2016

Medaljer.

Ja, sitter och klurar på medaljer. Skulle va kul med flera medaljer som tar lite längre tid eller som man själv kan förbättra. La ett förslag om medaljer med en räknare i sig. Som t ex Neutralizer med en siffra i sig. Hur många gånger har du tagit den? Då blir det en medalj som alltid är aktuell. Nu tar man gula bara för att få lite mer poäng. Men man kanske vill upp på topp tio över flest tagna Neutralizer. Skulle va kul. Och med det så kan man införa detta på fler medaljer.
Jo det kom en ny medalj för inte så länge sedan. Jag sög på den några dagar men när jag väl satte igång så va det över på 15 min. Men jag vill ha en 2:a i den eller en 3:a. Då blir medaljen oändlig. Jag kommer säkerligen ta den flera gånger av misstag. Men jag kommer aldrig mer att planera för den.
Och sen lite medaljer man får kämpa för. Jo det finns sådana medaljer idag. För mig finns det inte på kartan att jag kommer att ta vissa medaljer. Har inget intresse för vissa. Medalj eller medalj. Finns vissa andra bra saker som man kan ha koll på. Warded är sjukt bra. Och det senaste i appen där du ser hur många zoner som du tagit och tiden det har tagit. Synd att försöket med en topplista för flest poäng på en timme stannade upp. Själv kör jag på att ta så många zoner som möjligt på en timme. Men det är manuellt arbete just nu. El Staminatore finns. Men varför inte en som visar hur många zoner på 24h. Också en medalj som får större betydelse. Eller ta 10, 30 eller 50 zoner varje dag i en vecka. Ta en session om dagen i 100 dagar. Finns hur många medaljer som helst.

Mina nya medaljer. Dark Ninja, Neutralizer, Takes 24H, Total Takes och Takes 1H.Skönt när Warded är nere. Inga unika zoner kvar att ta i Västerås. Slipper cykla satan.

Från en rättegång. Den döde kom cyklande från höger.
1 kommentar: