fredag 21 augusti 2015

Turfa mer.

Så va det dags. Seriespel, Va med gick ur kom med i ett nytt seriespel.
Skit samma vi kör mera. Anmälde mig igen i det vanliga seriespelet. Kan inte va svårt att komma med. Krossar alla andra nyanmälda där.
Ibland kan man bara skratta åt alla turfare i Västerås. Det är då man känner, tur man har ett hus att ta hand om.
Min tårtbit av lila zoner spricker hela tiden. Alltid någon jävla zonläggare som har roligt. Dagens zonläggare i Västmanland har jag ingen aning om vem det är. Har gått ur Turf Västmanland som så många andra grupper jag gått ur när det spårar ur. Det börjar alltid roligt med ett inlägg eller bild till något som helt plötsligt blir negativt eller påhopp. Har varit med om det så då orkar jag inte ödsla tid med att bråka med dom personerna. Tyvärr synd för 98% är sköna typer på facebook. Åter till min lilla bit.
Går fan inte bra. Har just nu alla färger man kan tänka sig i tårtbiten.
Nästa mål är att ligga i en bra kurva på takeovers per dag. Just nu är tis,ons,tors,fredag efter. Försökte idag Fredag att jämna ut kurvan men det kom en eller två öl ivägen.
Takes kuriosa, personen före mig i totala topplistan har 20000 takes mot mina 34000 takes. Det är 1400 mindre takes men mer poäng än mig. Snacka om poäng diff där. Men jag vet, det kommer aldrig att bli lika för alla men det skulle va kul att få lika mycket poäng som hen som ligger före mig i totala listan.  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar