Nya Appen.

Nya appen är helt värdelös!! Efter installationen av den så går det långsammare att cykla mellan zonerna, positivt är att det har varit mindre is i zonerna med appen. Sen har man fått en jävel som rensar alla zoner efter mig. Fy fan för nya appen. Inga namn nämnda men han har klart riktat in sig på dom gröna zonerna.

Tog 96 zoner på Söndagen varav 80 stycken försvann till samma person. Vet inte om man ska kalla det stalkning eller inte.
Sen så missade jag Turf On Ice som inte detta år heller blev som man tänkt sig. Och sen vet jag inte statusen på alla som va med men samma person som jagar mina gröna zoner kom tvåa så hur svårt hade det varit att vinna hela skiten ;-) Nää, grattis till medaljörerna.
Skojade bara om den nya appen. Blockade zoner har blivit bättre. Och det borde crewet ha lyckats med eftersom det har varit en fråga på tapeten i minst två års tid. Den som väntar på något gått .... Ja ni vet.

Kvinnor kommer aldrig bli jämlika män förrän de kan gå nerför gatan flinskalliga med ölmage och fortfarande tro de är sexiga.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

750 000 Tusen.

Omgångs Unika.

Underbar helg.