lördag 13 december 2014

LusseTurf 2014.

Så har LusseTurf i Västerås gått av stapeln igen. Nu är det en tradition. Vi återkommer nästa år igen. 97 tappra turfare till fots. Mycket roligt event. Det va lite snö och minus 0.5 när vi började, själv skulle jag ut på en liten löprunda första timmen för att sedan hjälpa till i stugan. Men när jag kommer in i stugan så tyckte dom att jag låg så bra till och skulle fortsätta. Kollar listan .... plats 3. Ofan springer dom inte snabbare än såhär ;-) Så ut igen och kör hårt. Då händer det som inte får hända, jag springer fel uppför en backe gjord för MTB cyklar. Frusen lera med lite snö och is. Försöker stanna och vända på samma gång och drar sönder framsida lår på ena benet. AjAjAj. Men man är väl ingen vekling fortsätter tre zoner till och upptäcker du är en jävla vekling. Linkar tillbaks och följer slutspurten från stugan. Droppade till plats 22 tillslut. MEn kul va det så länge det varade.

Inne i stugan hittade jag detta.
Där fanns kastrom programmeraren, zonläggare och allt i allon. Jimo ja Lucia räcker. Och åter supergoda Turfebullar gjorda av Bäckby med hjälp av sin man WOHOoooo , men det skulle han aldrig erkänna :-)

Okej. Till plats 1 till 3. På bilden under från vänster JDB 3:e plats på 1463 poäng. 1:a plats slererik på 1859 poäng och på 2:a plats NiarB på 1791 poäng.
Ett stort grattis till vinnaren och alla andra det va en rolig dag. Nu laga benet med en öl. 

Missade mitt specialpris som gick till Rossi46 som hamnade på plats nr 11 som jag hade utlovat så fick hon en cykelväska full med energi till kroppen när hon tar sig från Hökåsen till Bäckby och tillbaks.

1 kommentar:

  1. Tusen tack för specialpriset Peek, det passade perfekt då min väska gått sönder för ett tag sedan! Jag får väl lov att erkänna att skumtomten dock försvann under mystiska omständigheter under julhelgen utan cykeltur, men resten ligger och väntar på långkörningen som kanske kan bli av redan imorgon. Får se om jag orkar ända till Bäckby och tillbaka efter knäck, julmat, glögg, lussekatter mm mm, men å andra sidan så är det verkligen nu jag behöver köra hårt för att komma i form igen! Så på't bara!!
    Ha det gött!
    /Rossi46

    SvaraRadera