söndag 21 september 2014

BilTurfare.

Ja vad ska man säga. Hatar bilturfare och jag kan säga det efter snart mina 23 000 takes så är 10 av dom bilturfar zoner. Jag skäms. Så idag när man va ute på en 4,5 mil lång cykelrunda då dyker idioten upp.  Bilturfaren, inga problem om jag hade kommit hem och stängt turf och sedan blivit av med zoner. Men när man håller på och dom dyker upp när jag ser det. Då blir jag fan förbannad. En screenshot men inga namn.
Ok namn och länk, inte första gången han har bilturfat mig. Orresta god game. Som sagt inget fel på bilturfare vi har ett antal. Har varit dålig på att uppdatera min fina lista. Men när den är klar så ska jag köra en topp fem lista på största bilturfarna i Västmanland. En är säker på sin plats, vilka mer???7 kommentarer:

 1. Imponerande med så låg procentuell andel bilturfande zoner. Bara att gratulera :-) Själv har jag närmare en faktor 10 högre andel bilturfade zoner trots min inställning till bilturf, men (ja, dessa men och dåliga ursäkter) de är tagna på vägen till andra städer då jag varit ute och rest. Kanske är jag inte så "helig" som det kan låta alla gånger alltså ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har knappt turfat utanför västerås men jag köper bilturfande när man rör sig mellan länen. Har åkt bil till Vänersborg och sedan gåturfat 5 zoner där och frågan är hur det klassas. Men i staden där man bor ser jag inte varför man ska åka bil och ta zoner.

   Radera
 2. Äh, inget att hänga läpp för. Irsta är en bilturfarhåla precis som Dingtuna

  SvaraRadera
 3. Om de är bilturfarhålor låter det vettigt o lägga en zonflytt issue eller två ;)

  SvaraRadera
 4. Eller så kan man ju lägga fler zoner i det området så blir det mer värt och inte så stor förlust om man bommar en och annan som norpas mitt framför näsan på en. Och bilturfaren orkar troligen inte bila runt till alla så man får ha kvar fler.

  SvaraRadera
 5. Hur var det med bilturfandet? ;-)
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152446659569200&set=gm.857182447625126&type=1

  SvaraRadera
 6. Jag gömmer mig inte iallafall Lasse.

  SvaraRadera