Inlägg

Visar inlägg från juli, 2014

Tuff Turfhelg.

Bild
Helgens Turf va en av de jobbigaste. Varm och svettigt blev det på cykeln. Men på Fradagskvällen teamade vi upp på en uteservering. Och åt och drack några kalla. LuckyL , jag Peek och kastrom vi va glada över vad dom serverade. CanMan hade redan fått för många öl och va tvungen att avvika ;-) Och efter det tänkte jag, imorgon kör jag satan.  Men det va inget svalare så efter en runda på 85 zoner åkte jag hem dyblöt och trött. Ett par timmars vila blev det och tänkte nu drar jag till andra sidan stan !!!! Då händer detta.... Så va den rundan förstörd. Detta mötte mig när jag kom fram... fiskeLasse och squirrel med en öl. Och när två guldmedaljörer bjuder på en öl tackar man inte nej. Tack Sportfiskeboden, på söndagen blev det pannerad torsk på middagsbordet.

Det tar sig...

Bild
Så nu börjar man närma sig topp 50 i Västmanland. Finns en sak på listan som irriterar..... .... och det är den där LuckyL . Han har hittat nya krafter under sin semester. Och medaljer har han börjat samla på sig. Den stora armen fick han utan att han visste om det. Ja, jag vet att det är lilla armen men klistra på den på honom så är den skitstor ;-) Och så en uppdatering på listan. kastrom välkommen in på listan. Ja, vad ska man säga om gubben. Mer besatt av en zon som han är i  EnterTheMine kan man inte bli. En bild i repris. Och sen det där bilturfande/unikturfar jakt med hemmasnickrat special program så att han ser vart och vilka turfare han inte har tagit zoner av dyker upp. I idrottsvärden kallar vi det för dopning och vederbörande blir avstängt i upp till 2 år. Men gubben hänger i, och sedan han började turfa så har han haft ont i benen 90% av tiden. Men vältränad har han blivit, han visar med stolthet upp sina magrutor för turfare som frågar och vill se :-) Glada

Jobbig Zon.

Bild
Äntligen kom den, SandISkon en jobbig zon om man kör efter spåret som jag tror alla cykelturfare gör men inte bilturfare. Bara att ställa ifrån sig cykeln och ta sig ner sedan när man är glad och har tagit zonen så ska man upp igen :-) En ganska så bra höjdskillnad. Men skönt att zonerna inte bara ligger på slät asfalt. Och så testade jag lite turist Turf. Bara en zon innan jag klev på båten och in i dimman. Imorgon är målet att ta en region till, har varit dålig på att Turfa utanför västerås. Kanske om jag smörar får jag göra fler avvikelser. Inte lätt att vara ensam Turfare i familjen. I Västmanlands topplista är man ordentligt akterseglad. Topp platserna ser ut att bli ett familje drama mellan Bäckby och hennes man WOHOoooo . Får se hur det går.

Dålig Omg.

Bild
Dalar ordentligt på topplistan i Västmanland. Ser inte bra ut. Men ännu är det inte slut. Vad jag inte visste denna månads omgång va att staketet va prio 1. Hur tänkte man här. Minst en månads varsel vill man ha ;-) Man ska icke ta det easy på semestern, man kan bli lat. En snabbare tid på Eager Weasel då ???? Nä inte det heller. Gått om LuckyL ännu ??? Nä inte det heller. Tröttmössan har fått upp farten. Sommaren för mig är en dålig period att turfa på. -20 grader och snöstorm då trivs man. Det jag kan glädjas åt är att nu är jag nere på -18790p på TvT´n mot Westeras . Den jag ligger mest + på är velocipedrytta med +7693p. Fast nu har jag väl förstört det lilla försprånget. Sisst när jag skulle jaga ikapp honom på totala topplistan fick han nys om det och fick en massa sprutt i benen. Ligger ca 150 000p bakom i dagsläget. Snart dags för ändring där... :-)

In på listan.

Bild
Glada Listan:                                            Mindre Glada Listan: 1.                                                              1. 2.                                                              2. 3.                                                              3. 4. velocipedrytta                                           4. CanMan 5.  SunYour                                                  5. Westeras Klart gubben ska va med på glada listan. Trevligare gubbe får man leta efter. Många har säkert träffat på honom, han sniglar fram men plockar poäng ändå. Och kan man inte vinna i hemregionen så flyr man länet ;-) Grattis till .... ja vadå. Kul med en medalj fast den inte står sig högt i Västmanland. Gubben (velocipedrytta) i mitten hade inte råd att lacka monstret gul så han köpte en gul tröja ;-)

En vecka in...

Bild
Hmmm en vecka in och jag ligger på plats 69 i Västmanland. Strax före LuckyL och det har väl aldrigt hänt tidigare. Men han jagar nytt pers denna månad. Så då blir det svårt att hålla undan. Ja denna månad blir det inte många poäng. Men topp 50 strävar jag efter. Finns några lätta att gå om, typ Wettis , Jonac och squirrel ;-)

Turföl.

Bild
Turfölen i Västmanland gick av stapeln i Onsdags. Bra uppslutning fast många har semester. En ny bekanskap som va där va LadyZZZ . Vi upptäckte att någon har kopierat hennes nynna och satt den på en ölflaska. Jag glömde att fråga om det va ok att lägga upp en bild. Men jag tänkte hon har inget att skämmas för. För kvällen så böt hon glasögon så ingen skulle känna igen henne :-) Ölen kom och gick. Men den som smakade bäst va en från mattiasp74 . Han utmanade mig förra månaden och när han skickar meddelande att han har flyttat sin semester och har tre veckor ledigt under rundan fick jag lite hicka. Men jag fick ölen. Mycket bra kört av mattiasp74, 155841p och nytt personbästa, mot mina 189615p. Sen blev jag och fiskeLasse lite fulla som vanligt. Och tänkte att det va längesen det va en kamp mellan Öst och väst. Får se vad som händer där.Tror inte dom törs ;-) men det skulle va kul. Raka vägen hem till straffsparkarna mellan Argentina och Holland. Det ser rakt ut på warded men tro

Omgången slut.

Bild
Omgången är avslutad. Och det gick sisådär. Börjar med en bild från Västerås en sen kväll. Hamnade på plats 31. Nu snackar vi antal TakeOvers 1740 st, inte att blanda ihopp med yxa´s 7979 takes. Mycket bra jobbat. Och en till över millen. Totala poängen hamnade jag på plats 97 på 189 467p. Snart dags att fila på listan igen. Men den kommer efter Västmanlands turföl. Mycket jkan förändras där :-) Redigerat fy fan kollade precis TvT´n och nu ligger  Westeras överst på min lista: # Name # takes First take Points gained   losses First loss Points lost Takes diff Points diff 1 Westeras 1336  2012-08-22 34 637 1612  2012-08-21 53 669 -276 -19 032  Målet nu blir att hålla det under 20 000 i diff.

Zonproblem.

Bild
Kunde inte låta bli att åka till BorgCenter den zonen har allvarliga problem. Dom tio senaste försöken har det tagit typ 3-5 min att ta den eller så har jag inte orkat och cyklat till nästa zon och där tryckt Hide på rutan. Och vad fan gör den rutan för nytta??? Trycka hide är samma sak som att jag vill inte ha den zonen för tar du en zon undertiden så blir du av med föregående. Zonerna före och efter tog typ 20,3 sekunder att ta. Eager Weasel ska jag göra ett försök på närmsta dagarna. Förvisso har jag den men aldrig gjort ett allvarligt försök. I Västerås får man den om man kryssar i City. Kanske dags att fila tiden lite grann.

Lila Lila Lila

Bild
Vi har en ny zonläggare i länet tror det är  Bombina och hon fortsätter att göra min tårtbit på kartan mindre lila. Hon tycker säkert det är skitkul. Men aj vad jobbigt det är. Skulle ta en icketurf tur idag i skogarna och kolla bra zon placering. Men innan tänkte jag fixa växlarna på MTB´n, hade 23 fungerande växlar innan nu två. Inget val att köra skog med dom två jobbigaste växlarna. Tänkte, så dum som man är, tar hjälp av Turf Västmanland på facebook. En del bra svar men dom flesta skrattade nog bara åt mig. Lämna in på service..... Så fan heller, hur många skruvar är det?? Pucko, låt dom som kan det göra sitt jobb :-) Så ikväll blir det fincykeln på vägarna. Kontrar mot  Westeras , han har 100 otagna zoner i Västmanland jag har 50 otagna i Västerås. Jobbigt att cykla över Svartån.