Inlägg

Visar inlägg från juni, 2014

Mmmmmm.

Bild
Jaha då va idioten ifarten igen. Jag och CanMan har en liten tävling på TvT´n. Fast vi säger att ingen bryr sig. Jag ligger lite plus på honom så då tar han bilen och tar en zon på Enhagen för att han vet att jag inte tänker åka 3,7 mil tur och retur för att stoppa tickandet. Hade han cyklat hade jag inte sagt något. Men vem bryr sig? kollar aldrig TvT´n ändå ;-) Glada Listan:                                            Mindre Glada Listan: 1.                                                               1. 2.                                                               2. 3.                                                               3. 4.                                                               4. CanMan 5.  SunYour                                                 5. Westeras

Vatten i Västerås.

Bild
Alltid kul  att jävlas med folk. Vatten från himlen i Västerås men ändå är folk ute. Ett chattutdrag med Westeras . Fast jag tycker det är lika kul åt andra hållet, efter ett år.

En Snabbis.

Bild
Idag kom den. Det va målet idag. Imorgon blir det jakt på unika zoner i Västerås. Har varit lite lat så det finns många kvar att ta. SunYour   åker in på glada listan.En riktig kämpe och uthållig kille. När man tror att han tar det lugnt så  slutar han iallafall på topp 5 Västmanlnad. Och mig stör han inte så mycket, håller till på andra sidan stan för det mesta. Glada Listan:                                            Mindre Glada Listan: 1.                                                               1. 2.                                                               2. 3.                                                               3. 4.                                                               4. 5.  SunYour                                                 5. Westeras

Lördag kväll.

Bild
Blev lite zoner på Lördagen. 133 zoner och 6.5 mil på cykeln. Hade kunnat bli fler zoner om inte CanMan och MrDark hade suttit i Tillberga och druckit öl. Men jag stretade emot öldrickandet som ni kan se i chatten. Mycket övertalning blev det innan kossan styrde till Tillberga.  Detta är en bra turfrunda. Fick inte vätskebrist på vägen hem!! Eller.  Sen va det bara den långa vägen hem. Mitt ute i ingenmansland. Men en skön tur i natten. Sådär nu har jag valt ut plats 5 på irriterande  turfare, det kommer en fin sammanställning när listan är klar. Jag måste välja Westeras , med tanke på hur han drev med mig när jag började. Han tog alltid samma tur som mig och bara rensade mina zoner. Plus att så fort det blir mörkt så sitter han och hånar mig i chatten. När självförtroende är på topp och jag tänker nu tar jag den där mörka skogen :-) Så blir jag påmind att det just är en mörk skog med konstiga varelser. Sådär fyra platser till att fylla. Glada Listan:                      

Alla dagars problem.

Bild
Hade en gång i tiden tagit alla (nästan) zoner i Västerås men har inte orkat paddla över Svartån sen jul. Och det förföljer mig. Nu lyser dom röda j...a pluttarna mig. Måste göra något åt det. Och min lila tårtbit på antal tagna zoner har blivit ett spöke det också. Kommer inte ihåg vem som va förra zonläggare i Västmanlnad men nu är det Bombina som fortsätter sätta en annan färg i min tårtbit. Tycker inte om henne, eller tror det är en hon. Urspårning, ni cyklar ifatt Bombina och där står jag. Snacka om chock ni skulle få. Åter till lila tårtbiten. Nästa inlägg blir om jakten på unika turfare. Alla utom en får gott betyg ;-) Mina listor filar jag på fortfarande.Ändrar sig varje dag. Igår va alla idioter. Ni som följer topplistan så ligger jag långt före Westeras .

Dagens bragd..

Bild
..blev. Då va ena målet klart denna månad. 800 takes kvar till 20000. Dagens runda va enkel med tanke på att alla storfräsare från västerås  va på Bonanzan. Stora framgångar i första heatet med seger till GekkoMan och på andra plats LaserLudde som jag tycker skulle ha kört i elit divisionen. I Eliten va återigen  SunYour och Westeras i topp. Resten kan vi strunta i. Åka dit och komma utanför top tio är bara bortkastat ;-) Nä all heder till alla som deltog. Och tack för radion som va under eventet.

Omgångsstart.

Bild
  Så va det dags för en ny omgång. Har inte stått startklar vid en omgångsstart på månader. Har bara hört hur dåligt det har fungerat tidigare. Märkte inget.  Och så den eviga frågan i Västerås!! Vart skall man ta vägen???   Som synes så är alla galningar ute. Fast storfräsarna  Westeras ,  SunYour ,  fiskeLasse och  squirrel lös med sin frånvaro. Ett plus till dom på den goda listan av Turfare. Denna månad är målet att nå 20000 takes totalt. Saknas ca 1000 st. Och Rank 43 siktar vi på :-)